In the spotlights – Yoga with Adriene

On 29 juni 2017 by BlogBaBW

Yoga With Adriene_Branding a Better World

HEYO. 9 redenen waarom de hele wereld Yoga With Adriene moet doen.

1. Adriene Mishler komt uit Texas. Niet onregelmatig begroet ze je met ‘howdy folks.’

2. Haar Youtubekanaal heeft zo’n twee miljoen abonnees. Snappen we. Haar lessen zijn zo down-to-earth als Adriene zelf. Dat betekent niet per se dat je laag bij de mat blijft.

3. Er zijn complete series om te volgen (30 Days of Yoga, Bootcamp, Revolution) maar ook gerichte lessen, zoals yoga voor bankhangers, yoga bij rugpijn of yoga voor als je jarig bent.

4. Adriene leert je om niet als een robot van de ene in de andere pose te gaan staan, maar om zelf te ontdekken wat goed voelt voor jou: Find What Feels Good.

5. Bij iedere pose horen daarom ook opties. De lessen zijn dus voor zowel beginners als gevorderden geschikt.

6. Elke woensdag staat er een nieuwe video online. Gratis.

7. Haar nieuwsbrieven zijn geen nieuwsbrieven. Het zijn digitale ansichtkaarten. Met korte verhalen. Persoonlijke updates. Grapjes. Muziektips. Redenen om blij te worden.

8. Yoga With Adriene focust niet op het kweken van six pack abs. Yoga With Adriene focust op het syncen van lichaam en geest. En ja, toevallig zijn six pack abs dan een mooie bijkomstigheid.

9. Uh, hallo?! Haar hond Benji maakt geregeld appearances in de video’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>