In the spotlights – JUST A MOMENT

On 6 juni 2017 by BlogBaBW

Branding a better world_Just a moment

Tijd. Het is tijd om je voor te stellen aan Sue Doeksen. Het is tijd om over haar boek JUST A MOMENT te praten. En het is tijd om het over tijd te hebben. Want ja, alles wat je nu beleeft, is straks slechts een van vele herinneringen in de grijze brei die men geheugen noemt. Nou ja, tot de dag van vandaag, dan. Want nu hebben we het boek van Sue.

JUST A MOMENT helpt je om vele momenten vast te leggen. Momenten uit het verleden, momenten uit het heden en momenten uit de toekomst. Het leuke is: als je het boek hebt ingevuld, ga je naar de website van Ministry of Moments en vul je een datum in waarop je denkt dit hele boek weer vergeten te zijn.

JUIST DAN, krijg je een mailtje. Met de plek waar je het boek verstopt hebt. En met de uitnodiging eens een duik in het verleden te nemen. Ineens komen al die momenten weer boven. En plaats je ze misschien in een geheel ander licht. Wie weet.

JUST A MOMENT is een boek van Sue Doeksen. Noem haar een visueel avonturier. Doen wij ook. Sue creƫert werelden met felle kleuren, goede grappen en een lijnenspel waar je momentenlang naar kan kijken. Om het vervolgens nooit meer te vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>