In the spotlights – Baggu

On 24 mei 2017 by BlogBaBW

Branding a better world_Baggu

Lang weekend weg? Breng deze reistas van Baggu met je mee op avontuur. Want: ruim en sterk. Twee sets handvaten. En gemaakt van recycled katoencanvas. Helemaal milieuvriendelijk dus. Zonder smaak of stijl tekort te doen. Of plezier.

Dit merk ken je misschien van The Standard BAGGU. Of, zoals wij ‘m noemen: de boodschappentas 2.0. Keisimpel. En keisterk. Deze tas, tien jaar geleden ontworpen in Brooklyn, is gebaseerd op de constructie van een plastic boodschappentasje. Intussen is de tas verkrijgbaar in meer dan dertig kleuren en printjes.

Dat niet alleen. Intussen zijn er vele soorten tassen en accessoires bijgekomen. Denk aan leren shoppers, canvas rugzakken en bovengenoemde weekendtas. Net zoals The Standard BAGGU zijn alle producten bedoeld om keer op keer op keer te gebruiken. Om jarenlang met je mee te gaan. Waar dat ook is.

Zo’n tas draagt dus niet alleen al je boodschappen. Ook draagt ‘ie dus zorg voor onze omgeving. En voila; daarmee hebben we genoeg redenen om deze tas met zero schuldgevoelens te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>