In the spotlights – Sprinklr

On 20 juni 2017 by BlogBaBW

Branding a Better World_Boldking

Wil je best een groener balkon maar zie je het niet zitten om het halve tuincentrum op je fiets naar huis te vervoeren? Of heb je gewoon geen idee welke groene vrienden het nou goed doen in de zon / halfzon of schaduw? Maak dan kennis met Sprinklr. Dan krijg je een bijzondere selectie planten, gewoon thuisbezorgd.

Eerst even over Sprinklr. Sprinklr is bedacht door Suzanne. Die liet planten op haar balkon steeds wegkwijnen, terwijl ze wel het verlangen had naar een groene stad. Ze startte Sprinklr via een succesvolle crowdfundingsactie, en sindsdien vergroent ze de stad. Balkon voor balkon. Benieuwd hoe het werkt?

Eerst kies je een stel planten uit: kamerplanten, buitenplanten of eetbare planten. Wil je een set buitenplanten? Sprinklr biedt planten voor in de zon, halfzon en schaduw. Hoef je zelf niet meer over na te denken. Potgrond en potten toevoegen kan ook, ben je meteen klaar. Daarna krijg je de planten gratis thuisbezorgd en ontvang je via de app tips om je Hakonechloa in leven te houden.

Ook goed om te weten: Sprinklr werkt alleen met kwekers die behalve liefde voor planten, ook liefde hebben voor de natuur. De planten komen dus van kwekers die geen of zo min mogelijk gif gebruiken en actief bezig zijn hun CO2-uitstoot te reduceren. High five!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>